Sledujte nás:

Datum registrace: 07. 10. 2010

Jak si nahrát profilovou fotku?

Orlicka

Původní Sebekoučink

50% Držím!
- +

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 7678
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 95079.98 km
Kolo: 51412.41 km
Cvičení: 4327 h 47 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

Orlicka

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Bramboráky bez tuku

12. 09. 2012

 Tak  účastnice Stobu , dala jsem si práci a napsala recept na bramboráky bez tuku. V poslední době ani nemám chuť na mastná jídla. Tak tedy . Vytvořím těsto jako na bramboráky. Úplně stejně, ale fígl je v tom , že nepeču malé bramboráčky, ale vystelu pekáč pečícím papírem a hmotu na něj vyleju .Uhladím a protože jsem labužník , někdy do toho nakrajím jablko , nebo přidám švestky . Vložím do trouby na 150 stupňů asi na 40 minut .Vůbec si toho nevšímám a jdu si po své práci . Za zhruba 40 minut vytáhnu krásně vonívcí hnědě vypečenou placku , kterou nakrájím a už se může papat. Nesmí se toho sníst ale kilo , to by ta nabraná dolů nešla.
Hodnocení (7 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

15. 09. 2012 15:05
Já dělám asi 1 cm silnou placku , to je asi ze 4 až 5 velkých brambor .To můžeš udělat z jakékoliv dávky, když ,tak popečeš déle .
13. 09. 2012 12:44
To zní zajímavě! Jen bych potřebovala vědět, jaké množství těsta asi. Jak tlustý ten bramborák děláš, aby byl propečený?
12. 09. 2012 21:09
Hmmm, nedávno jsem měla chuť na bramborák, tak to asi vyzkouším. Díky za tip!
12. 09. 2012 20:30
to vypadá zajímavě , o víkendu vyzkouším :-)
12. 09. 2012 17:00
To zní dobře, díky za tip. :-)
12. 09. 2012 16:57
Jo - takhle to pekla moje prateta - jen místo pečícího papíru matlala pekáč sádlem a těsto prokládala slaninou :-) Ale OK zůstanu u tvého receptu :-)

Aktuality

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Wasa byla ukončena.
Gratulujeme výhercům: rosste, Ratuska, karkkrk

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři